Blu-ray + UHD/4K + Streaming

A community for authoring Blu-ray, 4K/UHD and more!

Faul run _preBuild Muxer done with non-zero parameter - Compiling Error

Any clue how to find out what's wrong when you get this?

There is no previous log information for error information... :/

*Internal_Error : (Clip[00007]) Fail run _preBuild (0x80070057)
*Warning : (Clip[00007]) Muxer Done with non-zero parameter (1).
*Error : (Clip[00007]) Error occurs while muxing content. Check previous log information for error information.
*Info : (Clip[00007]) Main video[0] muxer info: gop=0 frame=0 field=0 StartDTS=45000.250 StartPTS=48754.000 EndPTS=0.000 byte_sent=0 bytes
*Info : (Clip[00007]) Main audio[0] AudioFrameReaderInfo: StartPTS=48754.000000 EndPTS=0.000000, total sample read=0.000000 total_byte=0 bytes
*Info : (Clip[00007]) Main audio[1] AudioFrameReaderInfo: StartPTS=48754.000000 EndPTS=0.000000, total sample read=0.000000 total_byte=0 bytes
*Info : (Clip[00007]) UpdateClipTiming: MainEPEndPTS = 0, ParserPool EndPTS = 0
*Info : Finish to build BD format disc, error code = 0x80070057    10:20:27

----
Final Log, 03-13-2012 10:20:27
Message: The argument passed to the engine is invalid. The program may not be installed correctly. (error code 0x80070057)
----

Views: 145

Reply to This

Replies to This Discussion

I get this now everytime. Maybe the Message at the bottom is right and I should reinstall. I try a reboot and if that doesn't change it I will reinstall.

Hi Jan,

did you verify the audio/video integrity of Clip[00007]?

Do you use SSD for your OS and/or for compile?

If anyone else has this problem: It was because of a faulty DTS encode (happens from time to time).


Cheers!

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I thought that maybe that was the case, so I started loading in one track at a time, and the first…"
Sep 13
Steve Kirkham replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"The error message says ‘need to adjust some subtitle timing to be not so dense’. Could…"
Sep 13
Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I have narrowed it down.  I can only multiplex (2) subtitle tracks.  Adding a third…"
Sep 12
Ari Zagnit posted a discussion

Multiplex with 7 subtitle tracks is failing

Is anyone still out there?I'm getting a string of these messages in my compile.doCS.log file which…See More
Sep 12

© 2019   Created by Denny and Rob.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service