Blu-ray + UHD/4K + Streaming

A community for authoring Blu-ray, 4K/UHD and more!

Hello everyone,

I recently had a hard drive failure and had to upgrade to Windows 10. I'm trying to re-install Sony DoStudio and having no luck. When I try to enter in the serial number to register, it's coming up as an error- however, I'm taking it directly from the email Sony sent us . Has anyone else had this issue and if so, did you figure it out? Is there any chance if I contact Sony they will somehow help me even though tech support is donezo for DSA? This is crap, $3k for a program I can't even use anymore. Argh!


Thanks in advance for help,

Regards,

Brittney Neff

Views: 202

Reply to This

Replies to This Discussion

Brittney,

No one at Sony will be able to help.

Can you try Windows 7? Latest versions of Windows 10 are problematic.

What exactly is the error when you try to register?

Have you followed exactly the reinstall directions provided on this web page?

https://www.sonycreativesoftware.com/dostudio

--Rob

Thanks for responding Rob,

I tried the directions on the DoStudio page twice with no luck. I've attached the screenshot of the error code. I also tried to install and register using a virtual machine of Windows 7 with no luck.

Attachments:

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I thought that maybe that was the case, so I started loading in one track at a time, and the first…"
Sep 13
Steve Kirkham replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"The error message says ‘need to adjust some subtitle timing to be not so dense’. Could…"
Sep 13
Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I have narrowed it down.  I can only multiplex (2) subtitle tracks.  Adding a third…"
Sep 12
Ari Zagnit posted a discussion

Multiplex with 7 subtitle tracks is failing

Is anyone still out there?I'm getting a string of these messages in my compile.doCS.log file which…See More
Sep 12

© 2019   Created by Denny and Rob.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service