Blu-ray + UHD/4K + Streaming

A community for authoring Blu-ray, 4K/UHD and more!

Hi,

see the attached screenshot.

I am using DoStudio 3.0, the latest build that perform on Windows 8.1

While formating a disc for replication i got the error message as seen on the screenshot.

I am running Windows 10 and this is the first time this happens.

There is no V-ISAN Number neither an Managed Copy URL attached to the project.

Very strange........

Views: 209

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Gerd,

Did you ever solve this issue. It just happened to me in Windows 7 for the first time ever. Thanks for any help,

Matt

Hi Matt,

You can try making a change to the project, like deleting subs, re-saving, then bringing the subs back into the project and re muxing.

Hope this helps,

Rob

I never had this problem on Windows 7 (I skipped 8) but definitely have it on Win10. I think a Microsoft Visual Basic security patch did it, so it must've started happening across the board.

The only way around it for me has been to run DSA in Administrator mode before building the replication files. That USUALLY works. But I've also feverishly found myself rebuilding the projects multiple times. But yeah, DSA definitely has problems building replication files these days. It's not you, it's everybody.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I thought that maybe that was the case, so I started loading in one track at a time, and the first…"
Sep 13
Steve Kirkham replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"The error message says ‘need to adjust some subtitle timing to be not so dense’. Could…"
Sep 13
Ari Zagnit replied to Ari Zagnit's discussion Do Studio - Multiplex with 7 subtitle tracks is failing
"I have narrowed it down.  I can only multiplex (2) subtitle tracks.  Adding a third…"
Sep 12
Ari Zagnit posted a discussion

Multiplex with 7 subtitle tracks is failing

Is anyone still out there?I'm getting a string of these messages in my compile.doCS.log file which…See More
Sep 12

© 2019   Created by Denny and Rob.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service